Ottenhome haven: zomer- en winterstalling

Momenteel is onze haven vol!

Maar ben je zojuist de trotse bezitter geworden van een eigen sloep of open zeilboot of wil je gewoon een keer wisselen van vaargebied en zoek je een nieuwe (thuis)haven? Wij hebben aparte steigers voor de ligplaatsen van particuliere boten. Je boot wordt dus niet tussen de verhuurboten afgemeerd.

Bij ons op de haven is er altijd roaring en bedrijvigheid en natuurlijk kun je gebruik maken van de faciliteiten van de Beachclub (met gratis wifi) en onze loungeterrassen. Maar steek je van wal met je schip dan ervaar je direct de oase van rust van de Wijde blik, een schitterende plas van Natuurmonumenten, met een gevarieerde flora en fauna – en om dit te beschermen – waar hard varen wel uit den boze is.


Vanuit de haven zo de Wijde Blik op

Kenmerkend voor de Wijde Blik is ook de enorme helderheid van het water, de zwemstrandjes en eilanden waar het voor jong en oud goed vertoeven is. Vanaf de Wijde Blik ben je in no time via de sluis het Hemeltje op de Vecht. En via de Raaisluis zit je voordat je het weet op de Loosdrechtse Plassen. Kortom wij zijn met onze jachthaven een ideale uitvalsbasis niet alleen voor het Rondje Loosdrecht maar ook voor de richting Utrecht, Weesp, Muiden en Amsterdam liggen we erg centraal.

Vanzelfsprekend kan je schip gedurende de wintermaanden ook gestald binnen of op de wal worden gestald en er lopen altijd vriendelijke havencollega’s rond die je indien nodig van advies kunnen voorzien en een handje kunnen helpen.