Escape Island

‘Escape Island’ is een variant op de escape room, maar dan nog spannender en exclusief te boeken bij Ottenhome! In ‘Escape Island’ wordt iedere groep met een sloep aan een eiland vastgelegd. Op elke eiland liggen kluizen klaar die gekraakt moeten worden. Het team dat als eerste alle kluizen heeft gekraakt kan ontsnappen van het eiland en wint!

14.00 uur briefing van het programma en indeling van de teams (ca. 8 à 10 personen)

14.15 uur alle gasten schepen in aan boord van de luxe motorsloepen van Ottenhome voor een puzzeltocht over Wijde Blik waarbij alle teams afwisselend aankomen op een “eigen” eiland. Daar wordt de sloep aan de ketting gelegd! Goed samenwerken is nu van groot belang want er moeten opdrachten uitgevoerd worden om kluizen te openen. Hiervoor moeten viercijferige codes verdient worden. Op het eiland ga je vuurmaken, broodbakken, rekenopdrachten volbrengen, puzzelsleggen en diverse attributen zoeken. Zodra alle kluizen zijn gekraakt kun je van het eiland ontsnappen. Het team dat als eerste alle kluizen heeft gekraakt kan ontsnappen van het eiland en wint! Welk team lukt het om alle opdrachten uit te voeren, zoveel mogelijk vragen op te lossen tijdens de puzzeltocht en terug te keren naar Ottenhome??

17.00 uur “After Escape” op het steigerterras van Ottenhome. Tot 19.00 uur serveren wij je gasten onbeperkt drankjes naar keuze uit Hollands assortiment.

17.15 uur prijsuitreiking voor het winnende team

17.30 uur aanvang van de ‘onbeperkte’ Zeilersbarbecue. De gerechten worden op Weber barbecues gegrild door Ottenhome medewerkers

19.00 uur einde drankarrangement (uiteraard kan het programma verlengd worden).

Uiteraard kan het programma op details naar wens aangepast c.q. aangevuld worden

Arrangementsprijs incl. BTW €110,00 p.p.

Prijs is gebaseerd op groepen vanaf 20 personen, tenzij anders vermeld. Prijs kleinere groepen in overleg.

Op maan-, woens- en zondagen ontvang je op de vermelde arrangementsprijs 10% korting.

In ons Foodbook tref je de drankarrangementen en smaakvolle suggesties aan.

Sloepvaren

De arrangementsprijs is gebaseerd op 8 personen in een sloep. Als wij genoodzaakt zijn door de (steeds wisselende door de overheid opgelegde) Covid-19 regels extra sloepen in te zetten, moeten we deze ook doorberekenen. De meerprijs hiervoor is: voor een ochtend of avond €50,00 en voor een middag €175,00 per sloep.

Zorg dat je water- & sunproof bent!

Draag sportieve kleding en schoenen maar breng ook een windvanger of fleecetrui mee, want het voelt op het water vaak frisser aan dan in een stad. Een zeil- of regenbroek is in een zeilboot of sloep ook bij mooi (zeil)weer handig om het opspattende buiswater op te vangen. Een droge set kleding met een handdoek in je auto is soms ook geen overbodige luxe! En voor iedereen: als de zon hoog aan de hemel staat of verwacht wordt vergeet dan je zonnebril, een cap, zonnebrand en je zwemspullen niet.

Wat als het weer tegenzit?

Zon en een mooi zeilwindje kunnen we je helaas niet garanderen. Gelukkig stormt het (bijna) nooit een hele dag en zijn er aanzienlijk meer zonuren dan we denken. Alle sloepen zijn robuust en hebben een buiskap waaronder geschuild kan worden. In ons kledingadvies hebben we al staan dat het handig is om regen- c.q. zeilkleding mee te brengen. Dan heb je dat in ieder geval paraat en kun je een buitje aan. Zwemvesten hebben wij uiteraard voor jullie. De Escape Island begeleiders kunnen in geval van “echt-naar-weer” de activiteiten ook op het terrein van Ottenhome of een spelshow (binnen) verzorgen.

Foto's

Sfeerimpressie

Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome