Ben je in de winning mood en in voor een zeilwedstrijd?

Wij organiseren gedurende het hele jaar Sail events voor bedrijven, verenigingen of “vakbroeders” die werkzaam zijn in diverse bedrijfstakken. Is dit voor jouw branche (nog) niet het geval is en wil je je vakbroeders wel graag in de boot nemen, mail ons dan (info@ottenhome.nl). In no time staat er ook voor jullie branche een zeildag op ons programma!

We verzorgen niet alleen “besloten regatta’s”, maar ook wedstrijden met “open inschrijvingen” zoals Ottenhome’s Woensdagavond Zeilregatta of WijdemerenCup. Elke 3e woensdagavond van de maand (mei t/m augustus en de 2e woensdagavond in september) klinkt voor de Woensdagavond Zeilregatta rond 19.00 uur het startschot uiteraard voorafgegaan door een schippersbriefing om 18.30 uur. Je beste 3 manches zijn bepalend voor je eindklassering. Ook elke 2e woensdagavond van de maand (mei – september) is er een zeilstrijd speciaal voor inwoners van de gemeente Wijdemeren, de WijdemerenCup. Je kunt voor deze events inschrijven met je gezin, buren, vrienden, collega’s of concurrenten. Steek elkaar de loef af en krijg de wind in de zeilen.

Onze Maritieme Maandagen zijn speciaal voor vrijwilligers en mantelzorgers die gratis kunnen komen zeilen, roeien of kanoën op bijna alle maandag van het seizoen en de Zaterdagen van Sailability zijn voor mensen die hun handicap wel eens achter willen laten op de steiger.

Samen met de Sportservice ambtenaren van de Gemeente Wijdemeren hopen we de SCHOOLZEILDAG 2022 weer te kunnen organiseren. Op dinsdag 21 juni 2022 staat de 7e SCHOOLZEILDAG op de planning. Voor dit event worden de leerlingen uit groep 7 of 8 van alle basisscholen uit Wijdemeren weer uitgenodigd mee te doen aan deze gratis kennismaking met de zeilsport. Onze zeilboten stellen we weer gratis te beschikking, maar we zoeken altijd enthousiaste zeilers die het leuk vinden om met deze leerlingen te gaan zeilen! Heb je zin & tijd (van ca. 08.30 tot 13.30 uur) mail ons alsjeblieft (info@ottenhome.nl). We houden je op de hoogte!

Klik de hiernaast staande vermelde events aan voor meer informatie én om je in te schrijven.

Hopelijk tot gauw!