De bedrijfsfeestarrangementen van Ottenhome

Tijd voor een feestje? Voor je eindejaarsfeest, Nieuwjaarsborrel, netwerkborrel, een reünie of gezellig personeelsfeest? Bekijk onze bedrijfsfeestarrangement of mail ons je wensen

Borrel aan de botenbar

Borrel, bittergarnituur en BBQ

Feest aan de waterkant

Jubileum of reünie

Shared dining

Sit down dinner

Walking dinner

Reviews

Wat anderen over onze arrangementen zeggen

Ottenhome scoort gemiddeld een 8.9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 147 beoordelingen

8

DRO

8

Anoniem

8

Stefanie van Dijk

9

Zoals reeds besproken moet vanuit de catering tijdig ruimte aangewezen worden waar wij na afloop met ruim 50 personen kunnen borrelen (ruim 100 consumpties!) en de prijzen uit kunnen reiken; dat werkt niet met "zoek daar maar ergens een plekje"!

Nico Landsman

9

paar aanbevelingen * meer nadruk op uitleg veiligheid op het water met de sloepen * echt vervelend er andere gasten door ons afgehuurde ruimte lopen

frank Nieuwland

7

De locatie is zeer mooi en personeel uiterst vriendelijk. We komen altijd graag bij Ottenhome borrelen. Echter was het gros van de groep minder te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding van de Bbq. De zalm bleek vrij droog en minder smaakvol en de worstjes vielen ook niet in de smaak. Wellicht een idee om het aanbod bij de Bbq opnieuw te evalueren. Uiteindelijk een zeer leuke boottocht gehad en ons goed vermaakt bij Ottenhome. Ook complimenten voor de schipper! Dank voor het ontvangen.

9

Wij hebben genoten tijdens ons bedrijfsuitje. Heerlijk twee sloepjes gevaren inclusief borreltas. Altijd fijn :-) Aansluitend een goed verzorgde BBQ. Meerdere bedrijven/groepen zijn hun eigen feestje aan het vieren zonder dat je elkaar voor de voeten loopt. Het geeft juist een gezellige georganiseerde drukte. Prima personeel, die je het graag naar de zin wil maken. Kortom: een aanrader!

Marianne van Harmelen

9

Bij de voorbereiding op ons bedrijfsevenement was de afdeling Planning zeer behulpzaam en geduldig. Tijdens de uitvoering was geen vraag te veel. De BBQ was gevarieerd en ruim voldoende. Ondanks dat het was afgekocht, kwam de bediening toch geregeld langs om de bestellingen op te nemen. Top!

Anoniem

8

Mooie locatie en goede catering. Klein aandachtspuntje: Het opstarten van de vergadering in de ochtend (beamer, koffie etc) verliep een beetje rommelig,wij moesten wel steeds vragen om hulp daar het nog niet allemaal goed opgesteld was.

Anoniem

10

goede organisatie op de wal en water, fijne bediening. Allemaal dik in orde. Een fijne en drukke zomer toegewenst, Mvg Bob Heineke

Bob Heineke