Relatie of product presentatie aan of op het water

Zet je relaties in het zonnetje of je producten in de schijnwerper! Zit je met je bedrijf in rustig vaarwater of maak je stormachtige tijden door? Het onderhouden van een goed contact met je vaste gasten, klanten, relaties, (con)collega’s of leveranciers is top prioriteit voor iedereen. Weet je relaties aan je te binden, ga een verbinding met ze aan en bouw goodwill op met een netwerk van ambassadeurs. Één van de manieren om de banden aan te halen en te versterken is het organiseren van een (jaarlijks) relatie event. Gooi daarom dit jaar eens je relatie event over een andere boeg en organiseer, samen met Ottenhome, een spetterend (watersport)event voor je relaties. Koers af op bijvoorbeeld je eigen Sail Regatta of sloepentocht met aansluitend de ‘After Sail’ borrel, barbecue of feest!


Ottenhome neemt de touwtjes van je over

Wij ontnemen je veel (zo niet alle) organisatorische werkzaamheden en staan samen met onze zeer ervaren horeca, keuken en haven crew garant voor een perfecte organisatie van je event. Niets zien we over het hoofd: we kunnen je behulpzaam zijn vanaf het uitnodigingencircuit, de inschrijvingen, logo’s, briefingen, banieren, eilandstops, gadgets tot en met de goodiebags.

De goede vibe van onze accommodatie aan het water, de centrale ligging in de waterrijke omgeving van de Vecht en Plassen (20 minuten met de auto van Amsterdam en Utrecht) en last but not least onze gastvrije en vakkundige gastheren en gastvrouwen dragen zeker ook bij tot het succes van je ontvangst. En prettige bijkomstigheid: natuurlijk heb je op de dag zelf je handen vrij om je relaties te begroeten en relaxed deel te nemen aan de activiteiten.

Heb je zelf ideeën? Laat het ons weten. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een voorstel c.q. reactie van ons per mail.

Foto's

Sfeerimpressie

Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome

Reviews

Wat anderen over onze bedrijfsuitjes zeggen

Ottenhome scoort gemiddeld een 8.9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 158 beoordelingen

7

Het is teveel gezegd dat we niet helemaal tevreden zouden zijn. Een paar kanttekeningen willen wij toch wel maken: 1. Voor de vegetariërs onder ons (2) ontbrak de Buddha Bowl en daar kwam niets voor in de plaats; 2. Niet al de vlees- en visgerechten waren goed gebakken; veel te lang en daardoor taai. Daarentegen waren het personeel en de drankvoorziening prima; goede rosé, prima wit wijntje. De attentie die wij meekregen was ook een leuk gebaar. Nog even over de locatie (boven): prima, dat jullie toch uiteindelijk hebben geadviseerd om het boven te doen. Wij hebben met de parasols uit, de gehele avond buiten doorgebracht. Ondanks enkele buitjes.

Bosch Car Service Paul's Garage - Caroline Smit

9

We hebben een erg geslaagd bedrijfsuitje gehad. De activiteiten werden enthousiast begeleid waardoor iedereen leuk mee heeft gedaan. De borrel en barbecue waren uitstekend verzorgd. De medewerkers van Ottenhome waren zeer alert op lege glazen en het eten was zeer smakelijk. Kleine tip is iets minder grote stukken vlees.

Anita de Graaf

10

Het was in alle opzichten fantastisch 1. Monique 2. Lokatie 3. Schipper 4. Dames in de bediening 5. Gebouw 6. Drank en hapjes 7. Kortom alles 8. Ik ben een globe trotter en kan het weten, Je moet gewoon dicht bij huis blijven c.q Ottenhome 9. Dank aan allen, het was een topdag

Annette Wilms

Relatie Event bij Ottenhome

Meest geboekte relatie event arrangementen

Inschepen en Uitwaaien

Van 18.00 tot 22.00 uur

Zeilregatta

Van 14.00 tot 19.00 uur

Alle zeilen bijzetten

Van 09:00 tot 19:00 uur