Relatie of product presentatie aan of op het water

Zet je relaties in het zonnetje of je producten in de schijnwerper! Zit je met je bedrijf in rustig vaarwater of maak je stormachtige tijden door? Het onderhouden van een goed contact met je vaste gasten, klanten, relaties, (con)collega’s of leveranciers is top prioriteit voor iedereen. Weet je relaties aan je te binden, ga een verbinding met ze aan en bouw goodwill op met een netwerk van ambassadeurs. Één van de manieren om de banden aan te halen en te versterken is het organiseren van een (jaarlijks) relatie event. Gooi daarom dit jaar eens je relatie event over een andere boeg en organiseer, samen met Ottenhome, een spetterend (watersport)event voor je relaties. Koers af op bijvoorbeeld je eigen Sail Regatta of sloepentocht met aansluitend de ‘After Sail’ borrel, barbecue of feest!


Ottenhome neemt de touwtjes van je over

Wij ontnemen je veel (zo niet alle) organisatorische werkzaamheden en staan samen met onze zeer ervaren horeca, keuken en haven crew garant voor een perfecte organisatie van je event. Niets zien we over het hoofd: we kunnen je behulpzaam zijn vanaf het uitnodigingencircuit, de inschrijvingen, logo’s, briefingen, banieren, eilandstops, gadgets tot en met de goodiebags.

De goede vibe van onze accommodatie aan het water, de centrale ligging in de waterrijke omgeving van de Vecht en Plassen (20 minuten met de auto van Amsterdam en Utrecht) en last but not least onze gastvrije en vakkundige gastheren en gastvrouwen dragen zeker ook bij tot het succes van je ontvangst. En prettige bijkomstigheid: natuurlijk heb je op de dag zelf je handen vrij om je relaties te begroeten en relaxed deel te nemen aan de activiteiten.

Heb je zelf ideeën? Laat het ons weten. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een voorstel c.q. reactie van ons per mail.

Foto's

Sfeerimpressie

Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome

Reviews

Wat anderen over onze bedrijfsuitjes zeggen

Ottenhome scoort gemiddeld een 9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 132 beoordelingen

10

Perfect.

Jan

10

Leuke plek en goede service

Marijke vd Water

9

Wij hebben een zeer gezellige dag met ons team gehad, ondanks dat er een storm voorspelt werd. Deze storm kwam er uiteindelijk niet en na het vergaderen hebben wij dan ook nog heerlijk 3 uurtjes met de zeilinstructeur kunnen zeilen. Tips: - De mannelijke zeilinstructeur waren wij zeer tevreden over. Hij heeft alle dames zeer goede uitleg gegeven en was daarnaast ook erg gezellig. De vrouwelijke instructeur gaf aan dat de teamleden zelf maar vragen moesten stellen. Zij waren ook een stuk eerder terug en hebben hierdoor minder kennis van het zeilen opgedaan. - Bij de lunch was er helaas niet op de dieetwensen gelet, dit verstoorde onze vergadering en mijn collega's werden hier ongeduldig van. Ik snap dat het verkeerd kan gaan, maar uiteindelijk lijkt het zo of mijn organisatie hierdoor niet goed was. - Er was van te voren niet aangegeven dat wij gebruik gingen maken van het BBQ buffet (doordat wij een te kleine groep waren). Dit kregen we pas op de dag van aankomst te horen. Uiteindelijk was het wel super fijn dat het aan tafel geserveerd kon worden. Met een kleine groep hoef je dan niet steeds van tafel te lopen. Het was dan ook meer dan genoeg. Verder heeft het hele team een fijne dag gehad. Een hele mooie omgeving. Ik zou het zeker aanraden aan anderen!

N. Verheij

Relatie Event bij Ottenhome

Meest geboekte relatie event arrangementen

Inschepen en Uitwaaien

Van 18.00 tot 22.00 uur

Zeilregatta

Van 14.00 tot 19.00 uur

Alle zeilen bijzetten

Van 09:00 tot 19:00 uur