Feesten

Iets te vieren? Op zoek naar een feestlocatie in de gemeente Wijdemeren aan het water? Je eigen privé feest bij en door Ottenhome laten verzorgen? Dit kan het hele jaar door! Om je te ontzorgen en je een hoop gedoe en geregel uit handen te nemen hebben we betaalbare feestarrangementen voor je samengesteld. Maar je kunt natuurlijk ook op je eigen kompas varen, zelf de ins en outs aangeven die je voor ogen ziet. Het is aan jou wat je het handigst vindt. Heb je een idee waaraan wij niet gedacht hebben, laat het ons weten. Geef ons een schot voor de boeg zodat wij weten welke richting je het op zoekt.

Zomer én winter, in de Beachclub of op het Bovendek!

Soms moet je zelf de slingers ophangen in je leven en gewoon een feestje geven of een (surprise)party organiseren voor iemand die je lief is. Er zijn zoveel redenen om met elkaar het glas te heffen:

  • Jullie huwelijksfeest
  • Je babyshower of babyborrel
  • Alweer de 21ste verjaardag van je zoon of dochter
  • Je 30ste verjaardag die je met 3 vriendinnen viert en waarvoor ieder 30 gasten uitnodigt
  • Je 40ste verjaardag om dat je zin hebt in een seventies party
  • 50 is het nieuwe 40 dus hoge hakken & los op de dansvloer
  • Voor je 60ste verjaardag omdat je nog steeds jong van geest bent en nog lang niet uitgeblust
  • Of om met je (achter)kleinkinderen, kinderen 70 of 80 kaarsjes uitblazen op je verjaardagstaart
  • Of zomaar een grootscheepse Full Moon party, hilarisch Oktoberfest
  • Of mysterieus Bal Masqué op stapel zetten omdat je weer eens ouderwets wilt lachen en dansen met elkaar.

Letterlijk en figuurlijk in de huwelijksboot stappen?

Ook voor je huwelijksfeest, of dit nu je onvergetelijke bruiloftsdag is waarop je in de echt met elkaar wordt verbonden of je koperen, zilveren, gouden of diamanten versie ben je bij Ottenhome aan het juiste adres.

Leuke bijkomstigheid is dat je bij ons letterlijk en figuurlijk in de huwelijksboot kunt stappen want we zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Wijdemeren. Ook kunnen we de vertrekhaven van je huwelijksboot zijn. Stel je voor op je feestavond aan te komen varen in je eigen huwelijksboot (met schipper van Ottenhome) en welkom geheten worden op de steigers door je vrienden. Romantiek ten top toch.

Bekijk ons huwelijksfeest arrangement of vraag een offerte op maat aan. Natuurlijk ben je ook welkom op Ottenhome voor een rondleiding. Maar wel verzoeken wij je vriendelijk om van te voren hiervoor een afspraak te maken, zodat we tijd kunnen inplannen om samen met jullie een geweldig feest op stapel te zetten.

Meer informatie over trouwen bij Ottenhome? Klik dan hier voor meer informatie.

Foto's

Sfeerimpressie

Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome

Reviews

Wat anderen over onze feesten zeggen

Ottenhome scoort gemiddeld een 9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 132 beoordelingen

10

Leuke plek en goede service

Marijke vd Water

9

Wij hebben een zeer gezellige dag met ons team gehad, ondanks dat er een storm voorspelt werd. Deze storm kwam er uiteindelijk niet en na het vergaderen hebben wij dan ook nog heerlijk 3 uurtjes met de zeilinstructeur kunnen zeilen. Tips: - De mannelijke zeilinstructeur waren wij zeer tevreden over. Hij heeft alle dames zeer goede uitleg gegeven en was daarnaast ook erg gezellig. De vrouwelijke instructeur gaf aan dat de teamleden zelf maar vragen moesten stellen. Zij waren ook een stuk eerder terug en hebben hierdoor minder kennis van het zeilen opgedaan. - Bij de lunch was er helaas niet op de dieetwensen gelet, dit verstoorde onze vergadering en mijn collega's werden hier ongeduldig van. Ik snap dat het verkeerd kan gaan, maar uiteindelijk lijkt het zo of mijn organisatie hierdoor niet goed was. - Er was van te voren niet aangegeven dat wij gebruik gingen maken van het BBQ buffet (doordat wij een te kleine groep waren). Dit kregen we pas op de dag van aankomst te horen. Uiteindelijk was het wel super fijn dat het aan tafel geserveerd kon worden. Met een kleine groep hoef je dan niet steeds van tafel te lopen. Het was dan ook meer dan genoeg. Verder heeft het hele team een fijne dag gehad. Een hele mooie omgeving. Ik zou het zeker aanraden aan anderen!

N. Verheij

10

Super goed, alles 👍👍👍🤗

Joke Knoop

Feesten bij Ottenhome

Meest geboekte feestarrangementen

Borrel aan de botenbar

Feest aan de waterkant

Sit down dinner