Vergaderen en Brainstormen aan de waterkant

Het is van groot belang dat iedereen binnen een team of organisatie “bij de tijd blijft”, de bakens blijft verzetten of de koers bijstelt. Het in gang brengen van (gedrags)veranderingen blijft een lastig proces. Externe vergaderingen zijn vaak nodig om collega’s uit de comfort zone te halen. Een heidag is een begrip in vergaderend Nederland. Maar doe eens gek, organiseer dit jaar jullie heidag aan de waterkant. Bij Ottenhome noemen we dit een “waterdag” met instant inspiratie door onze locatie! Je kunt je waterdagsessie ook combineren met een watersport activiteit. Je gasten krijgen dan letterlijk en figuurlijk een frisse kijk op de zaak! Of laat je gasten op het water kennismaken met Mindfulness – brainstormen met je benen bungelend in het water – als dat geen brainwaves oplevert. Want tot slot soms moeten er verandergolven op gang worden gebracht, moet er iets vlot worden getrokken of moet iedereen klaar zijn om te wenden!


Een Wijde Blik verruimt het denken

De vergaderlocaties van Ottenhome (gemeente Wijdemeren) zijn niet voorzien van de allerlaatste elektronische snufjes, wel uiteraard van standaard beamer, scherm, geluidset met microfoon, flipover en WiFi. Maar misschien wel veel belangrijker onze brainstorm ruimtes hebben wel allemaal daglicht en/of (bijna, uitzondering Achterdek) uitzicht op water- en luchtpartijen. Dat is mooi meegenomen want een Wijde Blik verruimt het denken! Voor de lunches kun je alle kanten op, binnen, buiten of aan boord van een sloep. Tot slot kan er een afsluitende ‘After Meeting’ in de vorm van een borrel of barbecue plaatsvinden op ons zonovergoten terras aan de plas.


Training, brainstormsessie of workshops

Geef aan waarna je op zoek bent, wanneer je wilt komen en wat jullie willen doen en er komen verrassende voortvarende en betaalbare arrangementen bovendrijven. Maar je kunt natuurlijk ook op je eigen kompas varen. Zelf de ins en outs aangeven die je voor ogen ziet. Het is aan jou wat je het handigst vindt en heb je een idee waaraan wij nog niet gedacht hebben laat het ons weten. Geef ons een schot voor de boeg zodat wij weten in welke richting je het zoekt.

Foto's

Sfeerimpressie

Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome

Reviews

Wat anderen over onze bedrijfsuitjes zeggen

Ottenhome scoort gemiddeld een 8.9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 147 beoordelingen

7

De locatie is zeer mooi en personeel uiterst vriendelijk. We komen altijd graag bij Ottenhome borrelen. Echter was het gros van de groep minder te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding van de Bbq. De zalm bleek vrij droog en minder smaakvol en de worstjes vielen ook niet in de smaak. Wellicht een idee om het aanbod bij de Bbq opnieuw te evalueren. Uiteindelijk een zeer leuke boottocht gehad en ons goed vermaakt bij Ottenhome. Ook complimenten voor de schipper! Dank voor het ontvangen.

9

Wij hebben genoten tijdens ons bedrijfsuitje. Heerlijk twee sloepjes gevaren inclusief borreltas. Altijd fijn :-) Aansluitend een goed verzorgde BBQ. Meerdere bedrijven/groepen zijn hun eigen feestje aan het vieren zonder dat je elkaar voor de voeten loopt. Het geeft juist een gezellige georganiseerde drukte. Prima personeel, die je het graag naar de zin wil maken. Kortom: een aanrader!

Marianne van Harmelen

9

Bij de voorbereiding op ons bedrijfsevenement was de afdeling Planning zeer behulpzaam en geduldig. Tijdens de uitvoering was geen vraag te veel. De BBQ was gevarieerd en ruim voldoende. Ondanks dat het was afgekocht, kwam de bediening toch geregeld langs om de bestellingen op te nemen. Top!

Anoniem

Vergaderen bij Ottenhome

Meest geboekte vergader arrangementen

Alle zeilen bijzetten

Van 09:00 tot 19:00 uur

Beste Stuurlui

Van 09:00 tot 17:00 uur

Het roer omgooien

Van 14:00 tot 20:00 uur