Vergaderen en Brainstormen aan de waterkant

Het is van groot belang dat iedereen binnen een team of organisatie “bij de tijd blijft”, de bakens blijft verzetten of de koers bijstelt. Het in gang brengen van (gedrags)veranderingen blijft een lastig proces. Externe vergaderingen zijn vaak nodig om collega’s uit de comfort zone te halen. Een heidag is een begrip in vergaderend Nederland. Maar doe eens gek, organiseer dit jaar jullie heidag aan de waterkant. Bij Ottenhome noemen we dit een “waterdag” met instant inspiratie door onze locatie! Je kunt je waterdagsessie ook combineren met een watersport activiteit. Je gasten krijgen dan letterlijk en figuurlijk een frisse kijk op de zaak! Of laat je gasten op het water kennismaken met Mindfulness – brainstormen met je benen bungelend in het water – als dat geen brainwaves oplevert. Want tot slot soms moeten er verandergolven op gang worden gebracht, moet er iets vlot worden getrokken of moet iedereen klaar zijn om te wenden!


Een Wijde Blik verruimt het denken

De vergaderlocaties van Ottenhome (gemeente Wijdemeren) zijn niet voorzien van de allerlaatste elektronische snufjes, wel uiteraard van standaard beamer, scherm, geluidset met microfoon, flipover en WiFi. Maar misschien wel veel belangrijker onze brainstorm ruimtes hebben wel allemaal daglicht en/of (bijna, uitzondering Achterdek) uitzicht op water- en luchtpartijen. Dat is mooi meegenomen want een Wijde Blik verruimt het denken! Voor de lunches kun je alle kanten op, binnen, buiten of aan boord van een sloep. Tot slot kan er een afsluitende ‘After Meeting’ in de vorm van een borrel of barbecue plaatsvinden op ons zonovergoten terras aan de plas.


Training, brainstormsessie of workshops

Geef aan waarna je op zoek bent, wanneer je wilt komen en wat jullie willen doen en er komen verrassende voortvarende en betaalbare arrangementen bovendrijven. Maar je kunt natuurlijk ook op je eigen kompas varen. Zelf de ins en outs aangeven die je voor ogen ziet. Het is aan jou wat je het handigst vindt en heb je een idee waaraan wij nog niet gedacht hebben laat het ons weten. Geef ons een schot voor de boeg zodat wij weten in welke richting je het zoekt.

Foto's

Sfeerimpressie

Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome

Reviews

Wat anderen over onze bedrijfsuitjes zeggen

Ottenhome scoort gemiddeld een 9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 132 beoordelingen

9

Wij hebben een zeer gezellige dag met ons team gehad, ondanks dat er een storm voorspelt werd. Deze storm kwam er uiteindelijk niet en na het vergaderen hebben wij dan ook nog heerlijk 3 uurtjes met de zeilinstructeur kunnen zeilen. Tips: - De mannelijke zeilinstructeur waren wij zeer tevreden over. Hij heeft alle dames zeer goede uitleg gegeven en was daarnaast ook erg gezellig. De vrouwelijke instructeur gaf aan dat de teamleden zelf maar vragen moesten stellen. Zij waren ook een stuk eerder terug en hebben hierdoor minder kennis van het zeilen opgedaan. - Bij de lunch was er helaas niet op de dieetwensen gelet, dit verstoorde onze vergadering en mijn collega's werden hier ongeduldig van. Ik snap dat het verkeerd kan gaan, maar uiteindelijk lijkt het zo of mijn organisatie hierdoor niet goed was. - Er was van te voren niet aangegeven dat wij gebruik gingen maken van het BBQ buffet (doordat wij een te kleine groep waren). Dit kregen we pas op de dag van aankomst te horen. Uiteindelijk was het wel super fijn dat het aan tafel geserveerd kon worden. Met een kleine groep hoef je dan niet steeds van tafel te lopen. Het was dan ook meer dan genoeg. Verder heeft het hele team een fijne dag gehad. Een hele mooie omgeving. Ik zou het zeker aanraden aan anderen!

N. Verheij

10

Leuke plek en goede service

Marijke vd Water

9

Super gastvrij en meedenken met de klant echt top!

Tim Spierenburg

Vergaderen bij Ottenhome

Meest geboekte vergader arrangementen

Alle zeilen bijzetten

Van 09:00 tot 19:00 uur

Beste Stuurlui

Van 09:00 tot 17:00 uur

Het roer omgooien

Van 14:00 tot 20:00 uur