De arrangementen van Ottenhome

Tijd voor een feestje? Bekijk onze feestarrangementen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij Ottenhome, maar wij kunnen ook iets op maat voor je maken. Onze locatie is geheel van deze tijd met onder andere lounge banken en statafels van steigerhout. Tot slot kun je samen met je gasten genieten van het prachtige uitzicht over de Wijde Blik.

Voor de surpriseparty voor je partner, je verjaardag, je huwelijk, je huwelijksfeest, je familiedag of je babyborrel ben je bij Ottenhome aan het juiste adres. Ook behoren eindejaarsfeesten, Nieuwjaar-borrels, netwerkborrels of een reünie onder onze feestarrangementen.

Borrel aan de botenbar

Borrel, bittergarnituur en BBQ

Feest aan de waterkant

Jubileum of reünie

Shared dining

Sit down dinner

Walking dinner

Voor huwelijksinfo klik hier

Reviews

Wat anderen over onze arrangementen zeggen

Ottenhome scoort gemiddeld een 8.9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 147 beoordelingen

9

Bij de voorbereiding op ons bedrijfsevenement was de afdeling Planning zeer behulpzaam en geduldig. Tijdens de uitvoering was geen vraag te veel. De BBQ was gevarieerd en ruim voldoende. Ondanks dat het was afgekocht, kwam de bediening toch geregeld langs om de bestellingen op te nemen. Top!

Anoniem

8

Mooie locatie en goede catering. Klein aandachtspuntje: Het opstarten van de vergadering in de ochtend (beamer, koffie etc) verliep een beetje rommelig,wij moesten wel steeds vragen om hulp daar het nog niet allemaal goed opgesteld was.

Anoniem

9

Wij hebben genoten tijdens ons bedrijfsuitje. Heerlijk twee sloepjes gevaren inclusief borreltas. Altijd fijn :-) Aansluitend een goed verzorgde BBQ. Meerdere bedrijven/groepen zijn hun eigen feestje aan het vieren zonder dat je elkaar voor de voeten loopt. Het geeft juist een gezellige georganiseerde drukte. Prima personeel, die je het graag naar de zin wil maken. Kortom: een aanrader!

Marianne van Harmelen