De arrangementen van Ottenhome

Tijd voor een feestje? Bekijk onze feestarrangementen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij Ottenhome, maar wij kunnen ook iets op maat voor je maken. Onze locatie is geheel van deze tijd met onder andere lounge banken en statafels van steigerhout. Tot slot kun je samen met je gasten genieten van het prachtige uitzicht over de Wijde Blik.

Voor de surpriseparty voor je partner, je verjaardag, je huwelijk, je huwelijksfeest, je familiedag of je babyborrel ben je bij Ottenhome aan het juiste adres. Ook behoren eindejaarsfeesten, Nieuwjaar-borrels, netwerkborrels of een reünie onder onze feestarrangementen.

Borrel aan de botenbar

Borrel, bittergarnituur en BBQ

Feest aan de waterkant

Jubileum of reünie

Shared dining

Sit down dinner

Walking dinner

Voor huwelijksinfo klik hier

Reviews

Wat anderen over onze arrangementen zeggen

Ottenhome scoort gemiddeld een 8.9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 162 beoordelingen

9

Mooi ingerichte locatie voor een feest, met een goed aanbod aan mogelijkheden. De ligging/uitzicht aan het water is echt een pré. De bijzonder vriendelijke en hulpvaardige medewerkers maken het extra aantrekkelijk. Lunch was goed verzorgd. Nog één suggestie, bij de gerechten met bijv. een kaartje vermelden wat het is. De ene wrap was bijv. al vegetarisch en bij de kroketten is op mijn verzoek een briefje gelegd welke de vegetarische waren. Kindermenu was ook heel aantrekkelijk voor de kinderen en handig geregeld zo met het buffet.

Ineke Woldman

9

We hebben een erg geslaagd bedrijfsuitje gehad. De activiteiten werden enthousiast begeleid waardoor iedereen leuk mee heeft gedaan. De borrel en barbecue waren uitstekend verzorgd. De medewerkers van Ottenhome waren zeer alert op lege glazen en het eten was zeer smakelijk. Kleine tip is iets minder grote stukken vlees.

Anita de Graaf

9

Hartelijk ontvangst in een gezellige ruimte. De gastvrouw zag de kinderen spelletjes doen en kwam toen heel attent met de sjoelbak . Voor mijn Australische gasten was sjoelen een geheel nieuwe ervaring dus dat verhoogde de feestvreugde. Kort na de start van de lunch was de gastvrouw een tijdje verdwenen , . Ik miste haar wel , even liep de bediening minder gesmeerd Verder niets dan lof

Anoniem