De arrangementen van Ottenhome

Tijd voor een feestje? Bekijk onze feestarrangementen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij Ottenhome, maar wij kunnen ook iets op maat voor je maken. Onze locatie is geheel van deze tijd met onder andere lounge banken en statafels van steigerhout. Tot slot kun je samen met je gasten genieten van het prachtige uitzicht over de Wijde Blik.

Voor de surpriseparty voor je partner, je verjaardag, je huwelijk, je huwelijksfeest, je familiedag of je babyborrel ben je bij Ottenhome aan het juiste adres. Ook behoren eindejaarsfeesten, Nieuwjaar-borrels, netwerkborrels of een reünie onder onze feestarrangementen.

Borrel aan de botenbar

Borrel, bittergarnituur en BBQ

Feest aan de waterkant

Jubileum of reünie

Shared dining

Sit down dinner

Walking dinner

Voor huwelijksinfo klik hier

Reviews

Wat anderen over onze arrangementen zeggen

Ottenhome scoort gemiddeld een 8.9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 158 beoordelingen

10

We hebben een geweldige dag gehad. Iedereen genoot van Expeditie Ottenhome. De dag afgesloten met een lekkere BBQ en veel gezelligheid. Mooi weer. Top-dag.

Brigitte Bolsius / Boca Kaarsen

9

Hartelijk ontvangst in een gezellige ruimte. De gastvrouw zag de kinderen spelletjes doen en kwam toen heel attent met de sjoelbak . Voor mijn Australische gasten was sjoelen een geheel nieuwe ervaring dus dat verhoogde de feestvreugde. Kort na de start van de lunch was de gastvrouw een tijdje verdwenen , . Ik miste haar wel , even liep de bediening minder gesmeerd Verder niets dan lof

Anoniem

7

Het is teveel gezegd dat we niet helemaal tevreden zouden zijn. Een paar kanttekeningen willen wij toch wel maken: 1. Voor de vegetariërs onder ons (2) ontbrak de Buddha Bowl en daar kwam niets voor in de plaats; 2. Niet al de vlees- en visgerechten waren goed gebakken; veel te lang en daardoor taai. Daarentegen waren het personeel en de drankvoorziening prima; goede rosé, prima wit wijntje. De attentie die wij meekregen was ook een leuk gebaar. Nog even over de locatie (boven): prima, dat jullie toch uiteindelijk hebben geadviseerd om het boven te doen. Wij hebben met de parasols uit, de gehele avond buiten doorgebracht. Ondanks enkele buitjes.

Bosch Car Service Paul's Garage - Caroline Smit