Maritieme Maandag: Doe je vrijwilligerswerk? Kom dan lekker bij ons uitwaaien!

Als je waar dan ook in Nederland als vrijwilliger actief bent voor je club, vereniging of stichting lees dan verder.. dat mag overigens ook als je enthousiaste vrijwilligers kent.

Wij vinden namelijk dat vrijwilligers, ook mantelzorgers het verdienen om “in het zonnetje“ gezet te worden. Als dank voor alles wat er door jullie belangeloos wordt gedaan en verricht. Daarom hebben we zo’n 20 jaar geleden al de MARITIEME MAANDAG van Ottenhome op onze agenda gezet.

Van april tot en met half oktober (m.u.v. 2e paasdag en 2e pinksterdag) kunnen en mogen alle vrijwilligers GRATIS komen zeilen, roeien en kanoën.

Gezellig een dagje, middag of avond met elkaar het water op om even bij te tanken en uit te waaien. Ons het motto is namelijk “een dagje op het water geeft energie voor later”. Vul het inscheepverzoek in én er liggen boten voor jullie klaar! We hopen dat jullie snel bij ons verzeild raken en wensen je alvast veel plezier, zon en gezelligheid.

Denk aan de juiste kleding!

We verzoeken je sportieve KLEDING te dragen of mee te brengen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan regen- c.q. zeilkleding (niet alleen handig bij regen maar ook bij opspattend water!) en aan een handdoek, droge set kleding, cap, zonnebril en zonnebrand.

Eigen risico

Het is je duidelijk dat jullie voor eigen risico en verantwoording deelnemen aan dit evenement.

Inscheepverzoek

Voor de Maritieme Maandag, mogelijk op alle maandagen van april t/m september 2022 (m.u.v. 2e paasdag en 2e pinksterdag).

Activiteit voorkeur*
Willen jullie 's middags, 's avonds of de hele dag varen?*