The crazy island games

14.00 uur briefing van het spelprogramma door de spelleider & indeling teams

14.15 uur zeiltocht langs de verschillende eilanden in Ottenhome’s zestienkwadraat zeilboten (minimaal 4, maximaal 5 personen per zeilboot waaronder 1 zeiler). Op de eilanden ontmoet je een ander team waartegen je een teambuildings opdracht speelt. Alle Games zijn humoristisch; o.a. katapult bouwen, badeendjes wegschieten, puzzels, fotospellen, estafette en een spetterende finale game.

Per spel verdien je een bad-eend. Op de onderzijde van je eend staat het aantal punten dat je hebt verdiend. In het finalespel kun je de verdiende punten inzetten en kans maken op een verdubbeling van je punten.

Ga de strijd op het water aan met je collega’s en beleef een hilarische middag!

17.00 – 19.00 uur terugkeer op Ottenhome voor de gezellige “After Sail”. Tot 19.00 uur serveren wij je gasten onbeperkt drankjes naar keuze uit Hollands assortiment.

17.25 uur prijsuitreiking door Ottenhome’s spelleider.

17.30 uur aanvang van de ‘onbeperkte’ Zeilersbarbecue. De gerechten worden op Weber barbecues gegrild door Ottenhome medewerkers.

19.00 uur einde drankarrangement (uiteraard kan het programma verlengd worden).

Uiteraard kan het programma op details naar wens aangepast c.q. aangevuld worden

Arrangementsprijs incl. BTW €100,00 p.p.
Meerprijs sloepvaren i.p.v. zeilen excl. BTW €12,39 p.p. – incl. BTW €15,00 p.p.

Prijs is gebaseerd op groepen vanaf 20 personen, tenzij anders vermeld. Prijs kleinere groepen in overleg.

Op maandag en woensdagen ontvang je op de vermelde arrangementsprijs 10% korting.

In ons Foodbook tref je de drankarrangementen en smaakvolle suggesties aan.

Zeilen

Voor het zeilen geldt dat er per boot 1 persoon aanwezig moet zijn die kan zeilen en de verantwoording voor boot en bemanning op zich neemt. Bij niet voldoende “eigen” schippers kunnen wij je wellicht helpen door tegen meerprijs (van €37,50 per uur) zeilbegeleiders in te huren. We horen graag ruim van te voren (min. 2 weken van te voren) of en zo ja hoeveel begeleiders je nodig hebt. Andere suggesties c.q. mogelijkheden zijn ook mogelijk en bespreken we op verzoek graag met je.

Sloepvaren

De arrangementsprijs is gebaseerd op 8 – 10 personen in een sloep. Als je extra sloepen wilt gebruiken, zullen wij deze sloepen ook extra moeten doorberekenen. De meerprijs hiervoor is: voor een ochtend of avond €50,00 en voor een middag €175,00 per sloep.

Zorg dat je water- & sunproof bent!

Draag sportieve kleding en schoenen maar breng ook een windvanger of fleecetrui mee, want het voelt op het water vaak frisser aan dan in een stad. Een zeil- of regenbroek is in een zeilboot of sloep ook bij mooi (zeil)weer handig om het opspattende buiswater op te vangen. Een droge set kleding met een handdoek in je auto is soms ook geen overbodige luxe! En voor iedereen: als de zon hoog aan de hemel staat of verwacht wordt vergeet dan je zonnebril, een cap, zonnebrand en je zwemspullen niet.

Wat als het weer tegenzit?

Zon en een mooi zeilwindje kunnen we je helaas niet garanderen. Gelukkig stormt het (bijna) nooit een hele dag en zijn er aanzienlijk meer zonuren dan we denken. Alle sloepen zijn robuust en hebben een buiskap waaronder geschuild kan worden. In ons kledingadvies hebben we al staan dat het handig is om regen- c.q. zeilkleding mee te brengen. Dan heb je dat in ieder geval paraat en kun je een buitje aan. Zwemvesten hebben wij uiteraard voor jullie. De Crazy Island begeleiders kunnen in geval van “echt-naar-weer” de activiteiten op het terrein van Ottenhome of een spelshow (binnen) verzorgen.

Foto's

Sfeerimpressie

Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome