Programma

14.00 uur briefing, indeling teams, uitreiken van de routes en organisatie van het middagprogramma door de coördinator van Ottenhome. Eén helft van de groep vertrekt in de zeilboten (minimaal 4, maximaal 5 personen per zeilboot waaronder 1 zeiler) en de andere helft start met sloepvaren aan de hand van een verfrissende puzzeltocht over de Wijde Blik (minimaal 8, maximaal 10 personen aan boord van de sloep).

14.15 uur start zeilen & sloepvaren.

15.30 uur aankomst op eiland voor pauze stop met drankjes, hapje & activiteitenwissel; de zeilers gaan vanaf nu sloepvaren en sloepvaarders gaan zeilen. Bij terugkomst lever je de ingevulde puzzeltocht in bij de botenbalie van Ottenhome

17.00 – 19.00 uur terugkeer op Ottenhome voor de gezellige “After Sail”. Tot 19.00 uur serveren wij je gasten onbeperkt drankjes naar keuze uit Hollands assortiment. Je ontvangt van Ottenhome de uitslag van de puzzeltocht voor een eventuele prijsuitreiking.

17.15 uur aanvang van de ‘onbeperkte’ Zeilersbarbecue. De gerechten worden op Weber barbecues gegrild door Ottenhome medewerkers.

19.00 uur einde drankarrangement

Uiteraard kan het programma op details naar wens aangepast c.q. aangevuld worden

Arrangementsprijs incl. BTW €90,00 p.p.

Prijs is gebaseerd op groepen vanaf 20 personen, tenzij anders vermeld. Prijs kleinere groepen in overleg.

Op maandag en woensdagen ontvang je op de vermelde arrangementsprijs 10% korting.

In ons Foodbook tref je de drankarrangementen en smaakvolle suggesties aan.

Zeilen

Voor het zeilen geldt dat er per boot 1 persoon aanwezig moet zijn die kan zeilen en de verantwoording voor boot en bemanning op zich neemt. Bij niet voldoende “eigen” schippers kunnen wij je wellicht helpen door tegen meerprijs (van €37,50 per uur) zeilbegeleiders in te huren. We horen graag ruim van te voren (min. 2 weken van te voren) of en zo ja hoeveel begeleiders je nodig hebt. Andere suggesties c.q. mogelijkheden zijn ook mogelijk en bespreken we op verzoek graag met je.

Sloepvaren

De arrangementsprijs is gebaseerd op 8 – 10 personen in een sloep. Als je extra sloepen wilt gebruiken, zullen wij deze sloepen ook extra moeten doorberekenen. De meerprijs hiervoor is: voor een ochtend of avond €50,00 en voor een middag €175,00 per sloep.

Zorg dat je water- & sunproof bent!

Draag sportieve kleding en schoenen maar breng ook een windvanger of fleecetrui mee, want het voelt op het water vaak frisser aan dan in een stad. Een zeil- of regenbroek is in een zeilboot of sloep ook bij mooi (zeil)weer handig om het opspattende buiswater op te vangen. Een droge set kleding met een handdoek in je auto is soms ook geen overbodige luxe! En voor iedereen: als de zon hoog aan de hemel staat of verwacht wordt vergeet dan je zonnebril, een cap, zonnebrand en je zwemspullen niet.

Wat als het weer tegenzit?

Zon en een mooi zeilwindje kunnen we je helaas niet garanderen. Gelukkig stormt het (bijna) nooit een hele dag en zijn er aanzienlijk meer zonuren dan we denken. In ons kledingadvies hebben we al staan dat het handig is om regen- c.q. zeilkleding mee te brengen. Dan heb je dat in ieder geval paraat en kun je een buitje aan. Zwemvesten hebben wij uiteraard voor jullie. Verder hebben wij sjoelbakken, dartbords en een pubquiz op de plank om een nare regenbui op een leuke manier en zonder meerprijs te overbruggen. Uiteraard kunnen we op basis van beschikbaarheid, vaak wel tegen meerprijs een ander alternatief programma regelen. Graag vernemen wij dat 3 dagen van te voren per mail van je.

Foto's

Sfeerimpressie

Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome
Instagram foto van Ottenhome