Voor al je zakelijke events

Bedrijfsuitjes

Zeilwedstrijd of sloepentocht

Teambuilding

Expeditie of Wie is de Mol?

Relatie Events

Netwerken aan of op het water

Vergaderen & brainstormen

Met of op de Wijde Blik

Bedrijfsfeesten

Voor medewerkers & relaties

Company Boot

Hele seizoen varen in je eigen boot

Inschrijven

Voor events en zeilwedstrijden

Reviews

Wat anderen over Ottenhome zeggen

Ottenhome scoort gemiddeld een 8.9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 162 beoordelingen

7

Het is teveel gezegd dat we niet helemaal tevreden zouden zijn. Een paar kanttekeningen willen wij toch wel maken: 1. Voor de vegetariërs onder ons (2) ontbrak de Buddha Bowl en daar kwam niets voor in de plaats; 2. Niet al de vlees- en visgerechten waren goed gebakken; veel te lang en daardoor taai. Daarentegen waren het personeel en de drankvoorziening prima; goede rosé, prima wit wijntje. De attentie die wij meekregen was ook een leuk gebaar. Nog even over de locatie (boven): prima, dat jullie toch uiteindelijk hebben geadviseerd om het boven te doen. Wij hebben met de parasols uit, de gehele avond buiten doorgebracht. Ondanks enkele buitjes.

Bosch Car Service Paul's Garage - Caroline Smit

10

We hebben bij jullie een hele fijne teambuilding dag gehad, op het bovendek. Alle drankjes en hapjes én de lunch waren uitstekend. De ruimte is mooi en comfortabel ingericht en het was heel fijn dat we in het restaurant konden lunchen. We komen graag nog een keer bij jullie terug.

Ineke

9

Mooi ingerichte locatie voor een feest, met een goed aanbod aan mogelijkheden. De ligging/uitzicht aan het water is echt een pré. De bijzonder vriendelijke en hulpvaardige medewerkers maken het extra aantrekkelijk. Lunch was goed verzorgd. Nog één suggestie, bij de gerechten met bijv. een kaartje vermelden wat het is. De ene wrap was bijv. al vegetarisch en bij de kroketten is op mijn verzoek een briefje gelegd welke de vegetarische waren. Kindermenu was ook heel aantrekkelijk voor de kinderen en handig geregeld zo met het buffet.

Ineke Woldman

Ottenhome voor bedrijven

Meest geboekte arrangementen

Van 2 walletjes eten

Van 14.00 tot 19.00 uur

Sloepje varen, Roseetje drinken

Van 13.30 tot 19.00 uur

Kies uit en zet koers

Van 14.00 tot 19.00 uur