Hoe reilen en zeilen de Ottenhome zeilpassen?

Het Zeilpas-abonnement, geeft je de hele zomer (van 15 maart tot 15 oktober elke ochtend (09.00-12.30 uur) en elke avond (van 23 maart tot ca. 16 sept. van 17.30 – 21.00 uur) recht op het zeilen met één van onze verhuurboten. Je dient je zeilboot wel steeds even te reserveren in ons online BOOT RESERVERINGS SYSTEEM. De Zeilpas is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar aan derden en niet voor commerciële toepassingen. Vanzelfsprekend kun je wel steeds familie of vrienden uitnodigen om uit zeilen te gaan, onze 16m2 zeilboten zijn geschikt voor maximaal 5 gasten. Wij gaan er van uit dat er altijd 1 persoon aan boord is die de zeilkunst meester is en dat deze persoon ook verantwoordelijk is voor de boot en de veiligheid van alle gasten aan boord. Tevens stelt Ottenhome het gebruik van zwemvesten verplicht. Deze kun je gratis van ons lenen.

Onze verhuurboten zijn qua materiaal all risk verzekerd met een eigen risico van €250,00 per schadegeval. Je kunt voor een meerprijs voor het hele seizoen dit eigen risico afkopen. Als je hiervoor niet kiest dan blijft je de hele zomer aansprakelijk voor het eigen risico per schadegeval. Voor alle duidelijkheid willen wij je hierbij melden dat in de casco verzekering persoonlijk letsel en/of vermissing van persoonlijke materialen is uitgesloten.

Hoe reserveer je één van de Ottenhome zeilpassen?

Heel eenvoudig! Via de onderstaande knop. Selecteer welke zeilpas je wilt, log in met je account of maak er één aan indien je nog geen account hebt. Vervolgens kun je selecteren of je het eigen risico wilt afkopen voor het seizoen. Nadat de betaling voldaan is, krijg je een bevestiging per mail. Vervolgens kun je met jouw zeilpas een boot reserveren.